TiniNap – 2017. március

By | 2017-03-08

2017. március 03-án ismét egy tininapon vehettek részt a Reményhíres diákok. A missziós évfolyamfelelősök, és egy-két diák véleménye alapján úgy döntöttünk, hogy ez a tininap más lesz mint a többi. Több hetes gondolkodás és imádkozás után úgy láttuk jónak, hogy az alsós évfolyamokban mindenki egy-egy bibliai történetet gyakorol be, és a délután folyamán pedig elő fogják adni a többi tanulónak, míg a felsősök egy keresztény témájú filmet fognak megnézni.
Reggel kilenc órakor vette kezdetét a nap. Minden alsós, teljes erőbedobással készült a saját termében, míg a felsősök nekiláttak megnézni a filmet. A film után az évfolyamfelelősük készített egy tíz kérdéses feladatlapot, amit kettesével töltöttek ki a diákok, majd a végén közösen beszélték meg.
Ebéd után feszült figyelemmel néztük végig, ahogy az alsós évfolyamok előadják a délelőtt megtanult jelenetüket. Egy négytagú zsűri, és a felsős évfolyamok pontjai alapján került ki a győztes. Nem volt egyszerű dolguk, mert mindenki nagyon ügyesen teljesítette a feladatot. Végül az elsősök nyertek, így nekik lesz lehetőségük elfogyasztani a három darab óriás pizzát.

Kis István