Játsszunk színházat! – Debrecenben

By | 2020.10.02.

„Játsszunk színházat!”

Nemzeti Tehetség Program, Emberi Erőforrások Minisztériuma

A Reményhír Intézmény 20 bevont tanulója 2020. szeptember 24-25-én kétnapos debreceni kiránduláson vett részt az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt Nemzeti Tehetség Program keretében az NTP-KNI-19-0080 pályázati azonosítóval rendelkező „A hazai és határon túli köznevelési intézményekben, iskolai rendszerű szakképzést folytató intézményekben működő komplex tehetséggondozó programok támogatása” elnevezésű pályázatnak köszönhetően.

A kirándulás első napján a gyerekek megtekintették a Déri Múzeum gazdag gyűjteményét és részesei lehettek egy múzeumpedagógiai foglalkozásnak is. Délután ellátogattak az állatkertbe és a vidámparkba, ahol minden játékot kipróbáltak. Este egy családi vígjáték szórakoztatta őket a moziban. A második napon a botanikus kert ritka növényeiben gyönyörködhettek, majd a híres Debreceni Református Kollégium Múzeumában és a Nagytemplomban jártak.

A csodálatos időjárásnak és a változatos programoknak köszönhetően tanítványaink élményekkel és új információkkal gazdagon tértek haza a kirándulásról.