Tizenhárom gyermek intett búcsút az intézménynek az Epreskerti Óvoda ballagási ünnepségén. Az apróságok, akárcsak a korábbi években, idén is lelkesen készültek az ünnepi műsorra, és örömmel vették át az ajándékokat: az oklevelet és a Képes Bibliát.

Az idei ünnepség különlegességeként Apák napja alkalmából az édesapák és a nagypapák is kaptak meglepetés ajándékot, ami nagy örömet okozott számukra. Az ünnepi műsorban keresztény versek és óvodai hagyományokra épülő dalos játékok is helyet kaptak. A megható pillanatok csúcspontja az volt, amikor a tanító néni kézen fogva kísérte le a színpadról a gyermekeket, jelképesen átvezetve őket az iskolai évekbe.

Videó az eseményről ide kattintva tekinthető meg!

Bejegyzés megosztása Facebookon

Facebook
Az Intézményünk aktuális hírei, eseményei
Megvalósult NTP pályázat a Reményhírben

Lezárult a Reményhír Intézményben a Kulturális és Innovációs Minisztérium megbízásából a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő által kiírt, „Tehetségközelben” – komplex tehetséggondozó programok támogatása című, NTP-TEHETSEG-23 kódjelű pályázati kiírásra benyújtott, NTP-TEHETSEG-23-0200 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett „A Reményhír tehetségei” című pályázat.

Tovább »