Hírek

intézményeink Hírei, aktualitások
NTP

Megvalósult NTP pályázat a Reményhírben

Lezárult a Reményhír Intézményben a Kulturális és Innovációs Minisztérium megbízásából a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő által kiírt, „Tehetségközelben” – komplex tehetséggondozó programok támogatása című, NTP-TEHETSEG-23 kódjelű pályázati kiírásra benyújtott, NTP-TEHETSEG-23-0200 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett „A Reményhír tehetségei” című pályázat.

Tovább »

Suligála a Reményhírben

Június 13-án a Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ adott otthont a Reményhír Intézmény Suligálájának, melyen a résztvevő diákok idén is megmutatták tehetségüket.

Tovább »

Ballagás az Epreskerti Óvodában

Tizenhárom gyermek intett búcsút az intézménynek az Epreskerti Óvoda ballagási ünnepségén. Az apróságok, akárcsak a korábbi években, idén is lelkesen készültek az ünnepi műsorra, és örömmel vették át az ajándékokat: az oklevelet és a Képes Bibliát.

Tovább »

Családi nap a Hunyadi Téri Óvodában

Az idén is megrendezésre került, a már hagyománnyá vált ‘Családi nap” az óvodában. A jó hangulatú délelőttön a gyerekek ugrálhattak, ügyességi játékokkal játszhattak, arcot festethettek, csillámtetkót kaptak és lángost is ehettek.

Tovább »

Sikeres ágazati alapvizsga

Iskolánk 9. évfolyamos tanulói 2024.06.10-én mindannyian sikeres ágazati alapvizsgát tettek. Felkészültségükről, gyakorlati megszerzett tudásukról magabiztosan számoltak be. Az osztály átlaga 4,6 lett, ami kiemelkedően szép teljesítmény!

Tovább »

Poroszló, és a vizes élmények…

A Nemzeti Tehetség Program (NTP) pályázat keretében megvalósult foglalkozássorozat és tehetséggondozó alkalmak zárásaként iskolánk természettudományok iránt érdeklődő tanulói Poroszlón jártak.

Tovább »

Ópusztaszeri kirándulás

A Nemzeti Tehetség Program (NTP) pályázat keretében megvalósult foglalkozássorozat és tehetséggondozó alkalmak zárásaként a 3. és a 4. évfolyamos tanulóink Ópuszterre kirándultak.

Tovább »

Digitális délután az 5.a osztályban

Az 5.a osztály a Digitális Élményközpontba látogatott egy izgalmas élménytúrára. Itt mindannyian kipróbálhatták a korszerű digitális eszközöket, VR szemüvegekkel pedig a dínók világába, vagy Pókember bőrébe kerülhettek.

Tovább »

Cigánykerék az Epreskerti Óvodában

„Cigánykerék – Miből lesz a cserebogár?!” címmel rendezte meg az Oktatási Hivatal Bázisintézményeként a nyárköszöntő, nevelési jó gyakorlatát bemutató foglalkoztató programját a Reményhír Intézmény Epreskerti Óvodája.

Tovább »

Sikeres és eredményes szakmai záróvizsga

2024. május 16-án „éretté” váltak a 11. évfolyamos tanulóink, akik Szociális ápoló és gondozó szakképesítést szereztek. A két napos vizsga eredménye kiválóan sikerült, hiszen 4,14 átlaggal sikerült teljesíteni a követelményeket.

Tovább »

Két hét egy mese, III. helyezés!

Iskolánk 3. és 4. évfolyamos tanulói ebben a tanévben is lelkesen vettek részt a Püski Sándor Városi Könyvtár szervezesében megvalósuló, több fordulót érintő Két hét egy mese című pályázaton.

Tovább »

www.remenyhir.hu

Belügyminisztérium
Nemzeti Kulturális Alap