Lezárult a Reményhír Intézményben a Kulturális és Innovációs Minisztérium megbízásából a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő által kiírt, „Tehetségközelben” – komplex tehetséggondozó programok támogatása című, NTP-TEHETSEG-23 kódjelű pályázati kiírásra benyújtott, NTP-TEHETSEG-23-0200 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett „A Reményhír tehetségei” című pályázat, amely a Támogató döntése alapján 3 000 000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A komplex, teljes körű tehetségfejlesztést biztosító programsorozat 2024. január 09. –
2024. június 13. között valósult meg művészeti (interperszonális és testi-kinesztetikus), matematikai-logikai, természettudományos és digitális kultúra tehetségterületen. A műhelyfoglalkozásokon összesen 67 gyermek vett részt 5 szakmai megvalósító pedagógus irányításával. A bevont tanulók a pedagógusok kíséretével tanulmányi kirándulásokon jártak az Ópusztaszeri Történelmi Emlékparkban és Poroszlón a Tisza-tavi Ökocentrumban. A műhelyfoglalkozásokról kétperces rövidfilm is készült. A pályázat zárása a 2024. 06. 13-án megrendezett gálaműsor volt.

Bejegyzés megosztása Facebookon

Facebook
Az Intézményünk aktuális hírei, eseményei
Megvalósult NTP pályázat a Reményhírben

Lezárult a Reményhír Intézményben a Kulturális és Innovációs Minisztérium megbízásából a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő által kiírt, „Tehetségközelben” – komplex tehetséggondozó programok támogatása című, NTP-TEHETSEG-23 kódjelű pályázati kiírásra benyújtott, NTP-TEHETSEG-23-0200 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett „A Reményhír tehetségei” című pályázat.

Tovább »