Június 13-án a Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ adott otthont a Reményhír Intézmény Suligálájának, melyen a résztvevő diákok idén is megmutatták tehetségüket.

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagy ünnep a Reményhír Intézmény gálája. A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymissziója által alapított Reményhír Intézményfenntartó Központ 12 éve vette át az intézmény fenntartását. Jelenleg 3 telephelyen biztosítják a többségében hátrányos helyzetű gyermekek számára a nevelést és oktatást az óvodától a szakképzésig.

Az évente megrendezésre kerülő suligálán sokszínű programokkal lepték meg a gyermekek szüleiket, és a meghívott vendégeket. Sok vidám jelenetet, és táncot adtak elő a diákok, fellépett az iskola énekkara, az alapfokú művészeti iskolák tanítványai és a gála fináléjában a végzős nyolcadikosok előadták a bécsi keringő formációt.

A program az NTP-TEHETSEG-23-0200 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett „A Reményhír tehetségei” című pályázat keretében valósult meg.

Bejegyzés megosztása Facebookon

Facebook
Az Intézményünk aktuális hírei, eseményei
Megvalósult NTP pályázat a Reményhírben

Lezárult a Reményhír Intézményben a Kulturális és Innovációs Minisztérium megbízásából a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő által kiírt, „Tehetségközelben” – komplex tehetséggondozó programok támogatása című, NTP-TEHETSEG-23 kódjelű pályázati kiírásra benyújtott, NTP-TEHETSEG-23-0200 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett „A Reményhír tehetségei” című pályázat.

Tovább »