Megvalósult tehetséggondozó pályázat a Reményhírben

 

Lezárult a Reményhír Intézményben a Miniszterelnökség megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő a Nemzeti Tehetség Program végrehajtásának 2022-2023. évi cselekvési programja alapján kiírt NTP-SPEC-22-0117 pályázati azonosítószámú „A speciális fejlesztést célzó programok támogatása” „Különleges tehetségek azonosítása a Reményhírben” című pályázati program, amely 1.300.000,-Ft támogatásban részesült.

A komplex, teljes körű tehetségfejlesztést biztosító programsorozat 2022. november 22. –
2023. 03. 30. között valósult meg a következő területeken: sporttehetségek fejlesztése, digitális kompetenciák fejlesztése, művészetterápia. Sor került 4 órás interaktív, élményalapú csoportos foglalkozásra a szülők bevonásával. A bevont tanulók két pedagógus kíséretével tanulmányi kiránduláson jártak Debrecenben az Agóra Tudományos Élményközpontban. A pályázatból a művészetterápiás foglalkozásokhoz hangszerek és kreatív kellékek is beszerzésre kerültek.

A pályázatnak köszönhetően új kezdeményezésű tanórán kívüli élmény-, felfedezés- és alkotásközpontú komplex tehetséggondozó programot valósítottunk meg.

Bejegyzés megosztása Facebookon

Facebook

www.remenyhir.hu

Belügyminisztérium
Nemzeti Kulturális Alap
Az Intézményünk aktuális hírei, eseményei
Két hét egy mese, III. helyezés!

Iskolánk 3. és 4. évfolyamos tanulói ebben a tanévben is lelkesen vettek részt a Püski Sándor Városi Könyvtár szervezesében megvalósuló, több fordulót érintő Két hét egy mese című pályázaton.

Tovább »