2024. október 4-én rendezték meg a városi V. Kolbászvigalom rendezvény gyerekeknek szóló napját. Iskolánk lelkes tanárai és tanulói idén is részt vettek a kolbászgyúráson (köszönet érte!), a végeredmény mindenkinek nagyon ízlett!

A névválasztáson nem kellett gondolkodni, hiszen a Keménymag csapatnév évek óta a Reményhír Intézményhez kapcsolódik! A dekoráció, a díszlet jól tükrözte a disznótoros hangulatát, a vendégszeretet is önmagáért beszélt: a gyerekek minden érdeklődőt, iskolatársat megkínáltak tepertős pogácsával, szilvalekváros papuccsal, kolbásszal és egyéb finomsággal.

Versenyeztek a Hunyadi téri ovisok is, akik második helyezést értek el!

Gratulálunk intézményünk óvodás csapatának, és minden résztvevőnek, aki a többiek számára is színesebbé tette a mai napot!

Bejegyzés megosztása Facebookon

Facebook
Az Intézményünk aktuális hírei, eseményei
Nyílt nap az 5. évfolyamon

Iskolánk nagy hangsúlyt fektet a tanítás-tanulás támogatására, ezen belül az iskolafokok közötti átmenet segítésére. Az 5.a osztály tanulói jól veszik az akadályokat a

Tovább »
Városi DÖK nap

A Reményhír Intézmény is csatlakozott a 2024. október 10-én megrendezett városi diáknaphoz. Az alsósok kulturális műsoron vehettek részt, míg a nagyobbak a sportcsarnokot

Tovább »