A Madarak és fák napja a Hunyadi téri óvodában


A Madarak és fák napja – a teremtés története címmel rendezett ünnepi programot a Reményhír Intézmény Hunyadi téri Óvodája.

A pedagógusok célja, hogy kialakuljon a gyermekekben a természet iránti pozitív viszony, a különböző megfigyelési helyszíneken bővüljenek ismereteik, fejlődjön a szókincsük, a kérdéskultúrájuk a Madarak és fák napja témakörében.

Az óvoda 2021-ben csatlakozott a Reményhír Intézményfenntartó Központhoz, ezáltal a keresztény értékek átadása is kiemelt feladatukká vált, a program szervezői a mostani alkalommal is rá kívánták irányítani a figyelmet a teremtés történetére, az Isten által teremtett világunk csodáira, szépségeire. A gyermekek ünnepi műsorral is készültek a jeles alkalomra, amely nagy sikert aratott a jelenlévő vendégek körében.

A videó az eseményről ide kattintva tekinthető meg!

Bejegyzés megosztása Facebookon

Facebook

www.remenyhir.hu

Belügyminisztérium
Nemzeti Kulturális Alap
Az Intézményünk aktuális hírei, eseményei
NTP
Megvalósult NTP pályázat a Reményhírben

Lezárult a Reményhír Intézményben a Kulturális és Innovációs Minisztérium megbízásából a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő által kiírt, „Tehetségközelben” – komplex tehetséggondozó programok támogatása című, NTP-TEHETSEG-23 kódjelű pályázati kiírásra benyújtott, NTP-TEHETSEG-23-0200 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett „A Reményhír tehetségei” című pályázat.

Tovább »
Suligála a Reményhírben

Június 13-án a Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ adott otthont a Reményhír Intézmény Suligálájának, melyen a résztvevő diákok idén is megmutatták tehetségüket.

Tovább »
Ballagás az Epreskerti Óvodában

Tizenhárom gyermek intett búcsút az intézménynek az Epreskerti Óvoda ballagási ünnepségén. Az apróságok, akárcsak a korábbi években, idén is lelkesen készültek az ünnepi műsorra, és örömmel vették át az ajándékokat: az oklevelet és a Képes Bibliát.

Tovább »