A Reményhír Intézmény pedagógusainak kiváló szakmai munkáját díjazta az Oktatási Hivatal.

Országos szinten ismerték el munkánkat, immár másodszor!

A Reményhír Intézmény az eltelt három évben bizonyította, hogy színvonalas, gyermekközpontú pedagógiai oktatást-nevelést biztosít tanulói számára. Mindannyian több továbbképzésen vettünk részt, folyamatosan törekszünk a szakmai, módszertani megújulásra, a gyermekek valóban otthon érezhetik magukat iskolánkban, hiszen biztosítjuk az egyénre szabott, differenciált tanítást számukra.

Az Oktatási Hivatal a következő három évre is megítélte számunkra a Bázisintézményi Címet, amire nagyon büszkék vagyunk!

Köszönöm kollégáimnak a sokszor erőn felül nyújtott munkát, az elhivatottságot, a gyerekek szeretét! Ehhez a címhez mindannyian kellettünk! Bízom munkánk további sikerességében, az elfogadásban, és a bizalomban!

Durkóné Illés Bernadett
intézményvezető

Nyertes pályázat

Bejegyzés megosztása Facebookon

Facebook
Az Intézményünk aktuális hírei, eseményei
Megvalósult NTP pályázat a Reményhírben

Lezárult a Reményhír Intézményben a Kulturális és Innovációs Minisztérium megbízásából a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő által kiírt, „Tehetségközelben” – komplex tehetséggondozó programok támogatása című, NTP-TEHETSEG-23 kódjelű pályázati kiírásra benyújtott, NTP-TEHETSEG-23-0200 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett „A Reményhír tehetségei” című pályázat.

Tovább »