Ballagás a Hunyadi téri óvodában

Az évzáró ceremóniával egy fontos korszak zárult le a Hunyadi téri Óvodából ballagó nyolc kisgyermek és családjuk életében.

Az intézmény pedagógusai mindent megtettek annak érdekében, hogy az ünnepség maradandó élményt nyújtson minden résztvevőnek. Az óvoda három éve működik a Reményhír Intézményhez kötődően, ez idő alatt komoly tárgyi és szakmai támogatást kaptak a dolgozók a fejlődés érdekében. Az ünnepség során a pedagógusok és a segítő munkatársak egész éves munkáját virággal köszönte meg a vezetőség.

Gratulálunk a ballagó gyerekeknek és sok sikert kívánunk nekik az iskolaévekhez!

A videó az eseményről ide kattintva tekinthető meg!

Bejegyzés megosztása Facebookon

Facebook

www.remenyhir.hu

Belügyminisztérium
Nemzeti Kulturális Alap
Az Intézményünk aktuális hírei, eseményei
NTP
Megvalósult NTP pályázat a Reményhírben

Lezárult a Reményhír Intézményben a Kulturális és Innovációs Minisztérium megbízásából a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő által kiírt, „Tehetségközelben” – komplex tehetséggondozó programok támogatása című, NTP-TEHETSEG-23 kódjelű pályázati kiírásra benyújtott, NTP-TEHETSEG-23-0200 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett „A Reményhír tehetségei” című pályázat.

Tovább »
Suligála a Reményhírben

Június 13-án a Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ adott otthont a Reményhír Intézmény Suligálájának, melyen a résztvevő diákok idén is megmutatták tehetségüket.

Tovább »
Ballagás az Epreskerti Óvodában

Tizenhárom gyermek intett búcsút az intézménynek az Epreskerti Óvoda ballagási ünnepségén. Az apróságok, akárcsak a korábbi években, idén is lelkesen készültek az ünnepi műsorra, és örömmel vették át az ajándékokat: az oklevelet és a Képes Bibliát.

Tovább »