Cigánykerék az Epreskerti Óvodában

„Cigánykerék – Miből lesz a cserebogár?!” címmel rendezte meg az Oktatási Hivatal Bázisintézményeként a nyárköszöntő, nevelési jó gyakorlatát bemutató foglalkoztató programját a Reményhír Intézmény Epreskerti Óvodája.

A bázisintézményi nap lehetőséget biztosított a szakma, a szülők és a gyerekek részére is a feltöltődésre, kikapcsolódásra, az együttlétre. A hagyományápolás és a játékosság jegyében több programból kialakított rendezvény a legkisebbektől a felnőttekig megszólította az érdeklődőket. Az óvodai nevelés kulturális tevékenysége és a hitéleti nevelés egyedi arculatot ad óvodánk életének. Iskolánk gitáros növendékeinek és 4. osztályos táncos tanulóinak produkciója is színesítette a délelőttöt.

A projektnapon a szülők is újra gyermeknek érezhették magukat, amikor a szakmákhoz kötődő állomásokon kipróbálhatták gyermekeikkel együtt a különböző tevékenységeket.

Bejegyzés megosztása Facebookon

Facebook

www.remenyhir.hu

Belügyminisztérium
Nemzeti Kulturális Alap
Az Intézményünk aktuális hírei, eseményei
NTP
Megvalósult NTP pályázat a Reményhírben

Lezárult a Reményhír Intézményben a Kulturális és Innovációs Minisztérium megbízásából a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő által kiírt, „Tehetségközelben” – komplex tehetséggondozó programok támogatása című, NTP-TEHETSEG-23 kódjelű pályázati kiírásra benyújtott, NTP-TEHETSEG-23-0200 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett „A Reményhír tehetségei” című pályázat.

Tovább »
Suligála a Reményhírben

Június 13-án a Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ adott otthont a Reményhír Intézmény Suligálájának, melyen a résztvevő diákok idén is megmutatták tehetségüket.

Tovább »
Ballagás az Epreskerti Óvodában

Tizenhárom gyermek intett búcsút az intézménynek az Epreskerti Óvoda ballagási ünnepségén. Az apróságok, akárcsak a korábbi években, idén is lelkesen készültek az ünnepi műsorra, és örömmel vették át az ajándékokat: az oklevelet és a Képes Bibliát.

Tovább »