Diáksport fesztivál – 1. korcsoport

A Reményhír Intézmény 2024. február 14-én első alkalommal rendezte meg a diáksport fesztivált. Az 1. korcsoport közel 90 tanulója 5 iskolából érkezett: Mezőberényből 2 iskola, Békésről pedig a Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola, a Reményhír Intézmény és a Szegedi Kis István Református Gimnázium általános iskolája képviseltette magát.

A 8 állomásból álló, különböző játékos feladatokat örömmel, lelkesen és kipirult arccal oldották meg a gyerekek. A fesztivál jó hangulatban telt „kellő hangerő” és zene kíséretében. A kicsik sportolását iskolánk 8. osztályos tanulói segítették.

Folytatás következik: 2024.02.21-én a 2.korcsoportban várjuk a diákokat a sportrendezvényünkre!

Bejegyzés megosztása Facebookon

Facebook

www.remenyhir.hu

Belügyminisztérium
Nemzeti Kulturális Alap
Az Intézményünk aktuális hírei, eseményei
NTP
Megvalósult NTP pályázat a Reményhírben

Lezárult a Reményhír Intézményben a Kulturális és Innovációs Minisztérium megbízásából a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő által kiírt, „Tehetségközelben” – komplex tehetséggondozó programok támogatása című, NTP-TEHETSEG-23 kódjelű pályázati kiírásra benyújtott, NTP-TEHETSEG-23-0200 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett „A Reményhír tehetségei” című pályázat.

Tovább »
Suligála a Reményhírben

Június 13-án a Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ adott otthont a Reményhír Intézmény Suligálájának, melyen a résztvevő diákok idén is megmutatták tehetségüket.

Tovább »
Ballagás az Epreskerti Óvodában

Tizenhárom gyermek intett búcsút az intézménynek az Epreskerti Óvoda ballagási ünnepségén. Az apróságok, akárcsak a korábbi években, idén is lelkesen készültek az ünnepi műsorra, és örömmel vették át az ajándékokat: az oklevelet és a Képes Bibliát.

Tovább »