A 4.a osztály műsorával emlékeztünk meg iskolánkban az 1848/1849-es forradalom és szabadságharc március 15-ei eseményeiről. A színvonalas, lélekemelő összeállítással méltó módon tisztelegtünk a márciusi ifjak előtt.

Az ünnepséget megtisztelte jelenlétével Kálmán Tibor polgármester, Polgár Zoltán alpolgármester, Mucsi András önkormányzati képviselő, Surman László az MPE OCM hitéleti missziós főigazgatója, Gálné Erdész Orsolya koordinációs misszióvezető-helyettes, valamint Hajnalné Gál Edina képzési-nevelési igazgató is.

Köszönjük Nagy Éva Gabriella és Varga Józsefné felkészítő, áldozatos munkáját, valamint tanulóinknak a készülést, a méltó megemlékezést!

Bejegyzés megosztása Facebookon

Facebook
Az Intézményünk aktuális hírei, eseményei
Megvalósult NTP pályázat a Reményhírben

Lezárult a Reményhír Intézményben a Kulturális és Innovációs Minisztérium megbízásából a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő által kiírt, „Tehetségközelben” – komplex tehetséggondozó programok támogatása című, NTP-TEHETSEG-23 kódjelű pályázati kiírásra benyújtott, NTP-TEHETSEG-23-0200 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett „A Reményhír tehetségei” című pályázat.

Tovább »