A 2023-2024. tanévet értékelve tartottunk június végén intézményünk minden pedagógusával együtt tanévzáró értekezletet.

Minden tanév egy megismételhetetlen ciklus és lehetőség is egyben mind a diák, mind a tanár szemszögéből. Mindannyian elfáradunk. Látva azonban, hogy mennyi mindent tettünk az év folyamán, milyen eredményeket értünk el, tanítványaink hogyan szerepeltek a tanulmányi versenyeken, vagy csupán a tanítási órákon, milyen pályázatokat sikerült megvalósítanunk, milyen gazdag volt a tanítási év a színvonalas rendezvényekben … újult erőt és lelkesedést nyújt számunkra, pedagógusoknak.

A tanév végi értekezleten Kálmán Tibor polgármester úr is köszönetét és elismerését fejezte ki a kollégáknak. Durkóné Illés Bernadett igazgató kiemelte, a tanév is azt mutatja, hogy a munkánknak van értelme, van eredménye, tudjunk saját magunk és más örömeinek, sikereinek is örülni, így maradhat meg a jó tantestület, az egymás támogatása, amelyből sokszor merítünk erőt.

Elismerő oklevéllel köszönte meg Pankotainé Vas Éva és Zuborné Kalotai Andrea tanítók 35 éves hűségét, kitartó munkáját, melyet ebben az iskolában töltöttek el. Gratulált Ádám Györgyi óvónőnek, aki épp 30 éve lépett az óvodapedagógusi pályára. Rabatinné Sajben Edit a tanévben nyújtott matematika versenyen elért eredményekért, a felkészítő munkáért vehetett át emlékkönyvet.

Bejegyzés megosztása Facebookon

Facebook
Az Intézményünk aktuális hírei, eseményei
Megvalósult NTP pályázat a Reményhírben

Lezárult a Reményhír Intézményben a Kulturális és Innovációs Minisztérium megbízásából a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő által kiírt, „Tehetségközelben” – komplex tehetséggondozó programok támogatása című, NTP-TEHETSEG-23 kódjelű pályázati kiírásra benyújtott, NTP-TEHETSEG-23-0200 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett „A Reményhír tehetségei” című pályázat.

Tovább »