Videók

intézményeink videói

A Reményhír Intézmény videói az elmúlt évekből

Videók 2

Megvalósult NTP pályázat a Reményhírben

Lezárult a Reményhír Intézményben a Kulturális és Innovációs Minisztérium megbízásából a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő által kiírt, „Tehetségközelben” – komplex tehetséggondozó programok támogatása című, NTP-TEHETSEG-23 kódjelű pályázati kiírásra benyújtott, NTP-TEHETSEG-23-0200 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett „A Reményhír tehetségei” című pályázat.

Tovább »
Videók 3

Ballagás a Hunyadi téri óvodában

Az évzáró ceremóniával egy fontos korszak zárult le a Hunyadi téri Óvodából ballagó nyolc kisgyermek és családjuk életében. Az intézmény pedagógusai mindent megtettek annak érdekében, hogy az ünnepség maradandó élményt

Tovább »
Videók 6

Iskolai ünnepség – 2024. március 15.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is ünnepi műsorral tisztelegtek az 1848-49-es forradalom és szabadságharc eseményei, hősei előtt a Reményhír Intézmény Eötvös József Általános Iskolájának diákjai, pedagógusai.

Tovább »
Videók 11

Pedagógusnap – 2023

„Köszönjük, hogy vagytok nekünk” Pedagógusnap alkalmából köszöntjük a Reményhír Intézményfenntartó Központhoz tartozó intézmények valamennyi pedagógusát!

Tovább »
Videók 19

Erasmus képzés a Reményhírben

A Kedvesház-pedagógia módszereit ismerhetik meg a Reményhír Intézmény pedagógusai annak a továbbképzésnek a keretein belül, amely az Erasmus+ program jóvoltából valósulhatott meg. Az országosan elismert módszert számtalan óvodában, iskolában alkalmazzák

Tovább »